Geschreven door Marloes Halmans | Loopbaancoach en Personal Branding trainer
Vanavond heb ik weer een bijeenkomst met mijn collega loopbaancoaches. We komen regelmatig samen om kennis te delen en elkaar scherp te houden. Want we beseffen dat we elkaar kunnen helpen te groeien. Erg leerzaam en fijn!
Geschreven door Marloes Halmans | Loopbaancoach en Personal Branding trainer
Onlangs vond ik tijdens het opruimen op zolder een map met mijn beoordelingsformulieren uit de tijd dat ik in loondienst werkte. Ik las ze met ironie en een glimlach op mijn gezicht. 
Geschreven door Esmeralda Hulsman
Er zijn wel duizenden boeken over geschreven, maar vele vragen zich af:‘Waarom lukt het nu weer niet?’, ‘Waarom loop ik weer tegen de verkeerde aan?’, 'Val ik op foute figuren?’, ‘Waarom beland ik weer in dezelfde situatie?!‘Er zijn zoveel theorieën over, maar ik geloof erin, dat het altijd een spiegel is, waar jij op dat moment staat in het leven!
Geschreven door Nienke Lokhorst
Hoe verhoud jij je tot complimenten? Geef je ze veel? Ontvang je ze geregeld? Kun je ze ook écht ontvangen? Maak jij positief gebruik van complimenten? Ik kreeg toch zo'n leuk compliment afgelopen week, dat ik dacht, daar ga ik m'n blog voor V&P aan wijden. Met heel veel extra energie (zo mogelijk, want ik stuiter de afgelopen weken enorm) maakte ik nog wat avonduurtjes en was ik heerlijk aan het werken. Wat een kracht gaat er uit van complimenten!
Geschreven door Esmeralda Hulsman
Het leven omhelst meer. De kunst van het leven in zijn diepere betekenis. Geluk, gelukkig zijn, geluk voelen is dat je bewust in contact staat met alles om je heen in de wereld. Dat je onderdeel bent van een wonderlijk iets wat de wereld heet en waar  je geen controle op hebt maar je voelt je veilig en je ervaart een geluksgevoel. Dat je geniet, is omdat je op dat moment helemaal in balans bent met jezelf. That’s live!
Geschreven door Esmeralda Hulsman
Wie herkent het niet, dat in één klap je leven op z’n kop staat. Door ziekte, ongeval, ontslag, scheiding, miskraam of een overlijden van een dierbare. Er zijn een tal van voorbeelden die jou ineens doen stil staan dat nieuws als een bom binnenkomt en jouw leven op de grondvesten doet schudden. 
Geschreven door Wietske Idzinga
Werken met en vanuit mijn passie(s), het delen van datgene waar ik gelukkig van wordt en waarvan ik over kennis en ervaring beschik. Dat geeft mij een gevoel van grote vreugde, liefde die stroomt en diepe dankbaarheid. In zang, klank, dans en beeld deel ik wat er in me leeft. Geef ik jou een cadeau en ontvang ik het geschenk van de ,muzikale, vrije expressie. Ik nodig je uit om dat te delen waar jij blij van wordt, waar jij kennis over en ervaring mee hebt;  recht vanuit je hart, met een zuivere intentie. Want er is zoveel geluk c.q. sociaal kapitaal beschikbaar. En dat maakt ons rijk.
Geschreven door Wietske Idzinga
Je herkent het vast wel. Anderen adviseer je makkelijk wat goed voor ze is of kan zijn. Na een tijdje komt er dan het inzicht dat het aan de ander gegeven advies ook voor jezelf zou kunnen gelden. Rust nemen, jezelf tijd en liefde gunnen, waarvan ik anderen zo vaak het belang op het hart druk, geldt voor mij even goed. De juiste ondersteuning, voeding, is essentieel om zuiver en bewust te leven; open te gaan, open te staan, tot bloei te komen.
Geschreven door Wietske Idzinga
Lavendel, gele aardbei, rozen, monnikskap, plukjes gras, zichtbare aarde, tegels met plantjes ertussen, planten die vlinders en bijen aantrekken.In mijn tuin groeien en bloeien naast de gewenste (lees vorig jaar geplante en gezaaide) planten en bloemen, eveneens de nodige ongewenste planten. Ook mooi, alleen vind ik ze niet passend. Het zijn planten die andere planten verdringen; letterlijk ruimte opeisen.
Geschreven door Annelies Pieterse
25 creatievelingen, 5 goede doelen, 5 coaches, 8 mensen in 8uoteam050 en 3 mediastudenten. Een ruimte, een klok en je creëert momentum. Vannacht was het zover. In 2004 begonnen in Groningen en nu, 10 jaar later in 16 steden op 3 continenten.

Pagina's